Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Διοργάνωση σεμιναρίου καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, στο Ξινό Νερό….  Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Τ.Κ. Ξινού Νερού του Δήμου Αμυνταίου το πιστοποιημένο από το E.R.C σεμινάριο Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης, χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιωτή, θέση Ασφαλείας και αντιμετώπισης Πνιγμονής.
  
  Το σεμινάριο παρακολούθησαν και έλαβαν πιστοποίηση οι εργαζόμενοι και τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας εμφιάλωσης νερού & αναψυκτικών ''ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ'', ενώ διοργανώθηκε από την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας με 12 πιστοποιημένους εκπαιδευτές.
  Ο πρόεδρος, τα μέλη  του Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι της εταιρίας εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στην  Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας και ιδιαιτέρως στο διευθυντή του προγράμματος εκπαίδευσης του σεμιναρίου κ. Γκούρτσα Νικόλαο γιατί κατάφεραν να μεταδώσουν στους εκπαιδευόμενους τις δεξιότητες που απαιτούνται ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν μελλοντικά επεισόδιο καρδιακής ανακοπής σε συμπολίτη τους.
Με τιμή για την εταιρία
Τασσόπουλος Βασίλειος
Πρόεδρος Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.