Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Για μια χούφτα δολάρια…



Ζούμε ιστορικές στιγμές ανάπτυξης, αλλά και διατήρησης της ιστορικής και «πολιτιστικής» ανάπτυξης μετά τον εμφύλιο... και το χρωστάμε στην ....«αριστερά»!
  

  Στην προβλήτα του νατοϊκού αγκυροβολίου Μαραθίου κατέπλευσε χθες το πρωί το πυρηνοκίνητο αμερικανικό αεροπλανοφόρο “USS George H.W. Bush”, στο οποίο επιβαίνουν περίπου 6.000 στρατιώτες.

  H άφιξη του αεροπλανοφόρου στη Σούδα, αναδεικνύει και μία άλλη οικονομική διάσταση αυτών των επισκέψεων, η οποία αποτελεί “ταμπού” για τις τοπικές κοινωνίες.

  Ακούμε, γνωρίζουμε μα κάνουμε πως δεν βλέπουμε. Οπως μαθαίνουμε λοιπόν, από την ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και την υπόλοιπη Κρήτη κατέφθασε αυτές τις ημέρες μεγάλος αριθμός εκδιδόμενων γυναικών.

  Οι αριθμοί μιλούν για ένα αριθμό από 200 έως και 300 γυναίκες! Την ίδια ώρα, σε εκκρεμότητα παραμένουν ακόμα οι αποζημιώσεις των ιδιοκτητών ταξί, από τα καμώματα 26χρονου Αμερικανού ναύτη τον περασμένο Ιούνιο, όταν σε κατάσταση μέθης είχε κλέψει ένα ταξί, τράκαρε άλλα δύο και τελικά κατέληξε σε χαντάκι στην Αγιά.

ΠΗΓΗ: Χανιώτικα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.