Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Εγκαινιάστηκε, με την έκθεση Φωτογραφίας «Παιδί», ο νέος χώρος έκφρασης και δημιουργίας, της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Με μια ενδιαφέρουσα έκθεση φωτογραφιών που έχει ως θέμα «Παιδί», η «άστεγη» επί μια επταετία Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου, εγκαινίασε το νέο χώρο που στο εξής θα στεγάζεται, επί της Μ. Αλεξάνδρου (πάνω από το ΚΑΠΗ) στο Αμύνταιο.
  

Η έκθεση…

  Σε ένα φιλόξενο και με ιδιαίτερη αισθητική επιμέλεια χώρο, εγκαινιάστηκε, το απόγευμα του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου, η ομαδική έκθεση Φωτογραφίας «Παιδί» στην οποία συμμετέχουν φωτογράφοι από την Φλώρινα και Πτολεμαΐδα, που με μια διαφορετική, φρέσκια ματιά, προσεγγίζουν το θέμα.

  Εκθέτονται έργα με παιδικά ενσταντανέ, σκηνοθετημένα ή όχι, με επίκεντρο το συναίσθημα που προδίδει η έκφραση του ματιού, του προσώπου, του σώματος του, και κατά προέκταση, τον κόσμο που το περιβάλλει.

Ο χώρος…

  Πρόθεση και ελπίδα των μελών της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου, είναι, ο νέος αυτός χώρος στο κέντρο της πόλης, να αποτελέσει έναν χώρο έκφρασης και να στεγάσει την εικαστική δημιουργία όλων των πολιτών της περιοχής.

Στη συνέχεια…

  Η «επετειακή» εκδήλωση των εγκαινίων της Στέγης ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή, στις 12π.μ., με την παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα Χρήστου Τούβε «Της ζωής τα παράξενα παιχνίδια».

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια θερμά,καλορίζικος ο νέος χώρος ΤΕΧΝΗΣ.
    Εύχομαι έμπνευση και δημιουργία,όπως μας έχει συνηθίσει η Στέγη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους ασχολήθηκαν με την επιδιόρθωση του χώρου.Καλαίσθητος και φιλόξενος.
    Περιμένουμε τις εκδηλώσεις της Στέγης που αναβαθμίζουν το πολιτιστικό επίπεδο της πόλης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.