Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

Διαφωνεί με τις αποφάσεις της Πανελλήνιας Επιτροπής Μπλόκων, η «Ανεξάρτητη Κίνηση Αγροτών» του μπλόκου Μανιακίου…  Στις 7 Φεβρουαρίου 2017, τετραμελής επιτροπή από την «Ανεξάρτητη Κίνηση Αγροτών» του μπλόκου Μανιακίου μετέβη στη Συνέλευση της  Πανελλήνιας Επιτροπής Μπλόκων, όπου και εξέφρασε τις ανησυχίες της για την κλιμάκωση του αγώνα.
  Μετά την επιστροφή της, ακολούθησε συνέλευση στην οποία ενημερώθηκαν τα μέλη του μπλόκου και μετά από συζήτηση αποφασίστηκε ομόφωνα το εξής.
  
  Η «Ανεξάρτητη Κίνηση Αγροτών» του μπλόκου Μανιακίου, δε συμφωνεί με τις αποφάσεις και κινήσεις της Πανελλήνιας Επιτροπής Μπλόκων και ως εκ τούτου δεν θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο στην Αθήνα.
  Τα μέλη εντείνουν τον αγώνα τους και οι αποφάσεις που θα ληφθούν στη συνέλευση όσον αφορά τις μορφές των κινητοποιήσεων θα γνωστοποιηθούν εγκαίρως στους φορείς κ τους πολίτες της περιοχής μας.

Με εκτίμηση
Η Συντονιστική Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.