Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

Αποχωρούν τα τρακτέρ του μπλόκου Αντιγόνου, σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες του μπλόκου Μανιακίου με το κλείσιμο της Εθνικής οδού…  Εδώ και τόσες μέρες η «Ανεξάρτητη Κίνηση Αγροτών» μπλόκου Μανιακίου, ξεκίνησε έναν έντιμο και καθαρό αγώνα για τα δίκαια αιτήματα των αγροτών με απόλυτο σεβασμό στα δικαιώματα των συμπολιτών μας.
  

  Η Κυβέρνηση όμως βασιζόμενη κ εκμεταλλευόμενη την πολυδιάσπαση του κινήματος επιδεικνύει μια αδιάλλακτη στάση προσπαθώντας να οδηγήσει τους αγρότες σε κόπωση και να ευτελίσει τον αγώνα τους.

  Κάτω από αυτές τις συνθήκες δε μένει παρά ένας δρόμος, η σκλήρυνση του αγώνα με τον κλείσιμο του κόμβου (ΠΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΕΔΕΣΣΑΣ).

  Ζητούμε την κατανόηση των συμπολιτών μας για την ταλαιπωρία που θα υποστούν, όσο θα βρισκόμαστε στο δρόμο, πρέπει όμως να γνωρίζουν ότι αυτός ο αγώνας είναι και δικός τους αγώνας και ότι υπεύθυνη για αυτήν την κατάσταση είναι μόνο η Κυβέρνηση, που οδηγεί στον αφανισμό όχι μόνο των αγροτών αλλά και άλλων κοινωνικών ομάδων.

Με εκτίμηση

Η Συντονιστική Επιτροπή

  H συντονιστική επιτροπή του μπλόκου Αμυνταίου στον κόμβο Αντιγόνου, ανακοινώνει την αποχώρηση των τρακτέρ από τους εθνικούς δρόμους και την επιστροφή τους στην παραγωγική διαδικασία, χωρίς να σημαίνει το τέλος του αγώνα έναντι στα καταστροφικά μέτρα που εφαρμόζονται για τον Έλληνα παραγωγό.

  Η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων θα ενημερώνει τους αγρότες και κτηνοτρόφους όλης της χώρας για τις μορφές κινητοποιήσεων και αγώνα.

  Καλούμε όλους τους παραγωγούς της περιοχής μας να εγγραφούν και να συμμετέχουν στον Αγροτικό Σύλλογο Περιοχής Αμυνταίου και δυναμικά όλοι μαζί να αγωνιστούμε για το παρόν και το μέλλον μας. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 

ΜΠΛΟΚΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Μαζιτζής Περικλής

Κοσμίδης Γιώργος

Κωνσταντινίδης Γιώργος

Κρητικού Διαμαντούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.