Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Με υπηρεσίες εξυπηρέτησης και ενημέρωσης, το ΙΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας…  Με μεγάλη επιτυχία και θετικά αποτελέσματα, συνεχίζουν να  λειτουργούν και ανανεώνονται  συνεχώς, οι υπηρεσίες  εξυπηρέτησης και ενημέρωσης των πολιτών της ευρύτερης περιοχής μας, μέσω της οργανωμένης παροχής SMS,
 
των κατ΄ οικον επιστολών, αλλά και της γραμματείας του Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας  της  AUTOVISION που βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πτολεμαϊδας - Φλώρινας.
  Εκτός  από  την αποστολή  ενημερωτικών  επιστολών υπενθύμισης, τη συνεχή ενημέρωση  για σειρά θεμάτων  που έχουν καθιερωθεί  τα  τελευταία χρόνια και την καθημερινή λειτουργία της γραμματείας του Κέντρου  που παρέχει οποιαδήποτε πληροφορία στους ενδιαφερόμενους στο τηλέφωνο 2463055720, το  Ι.ΚΤΕΟ  Πτολεμαϊδας έχει την δυνατότητα να στέλνει και SMS, με τα οποία ειδοποιεί  δέκα (10) ημέρες   νωρίτερα, τους κατόχους οχημάτων του Κέντρου ,τόσο  για  την λήξη ημερομηνίας  της κάρτας  καυσαερίων, όσο  και για την διενέργεια  του τεχνικού  τους ελέγχου, ώστε να  είναι  εμπρόθεσμοι και να αποφύγουν το πρόστιμο της καθυστέρησης.
  Απαραίτητη προϋπόθεση βεβαίως  είναι  να το θελήσουν οι ίδιοι  οι ιδιοκτήτες  οχημάτων και να δώσουν στη γραμματεία  του Ι.ΚΤΕΟ  Πτολεμαϊδας τον αριθμό του κινητού  τους τηλεφώνου, ώστε  να τους στέλνετε  το ενημερωτικό  SMS υπενθύμισης.
  Η  υπηρεσία αυτή, αποτελεί  μία ακόμη έμπρακτη απόδειξη  της σημασίας  που αποδίδεται  στην εξυπηρέτηση  των κατοίκων  και στην παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών ποιότητας.
  Επειδή έχει παρατηρηθεί πολλές φορές και έχουν πληρώσει πρόστιμα αρκετοί συμπολίτες μας που δεν είχαν ακριβή ενημέρωση, θέλουμε να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι τα νέα οχήματα, υποχρεούνται να περάσουν από  τεχνικό έλεγχο για πρώτη φορά, τέσσερα (4) χρόνια από την ημερομηνία άδειας κυκλοφορίας του οχήματος τους .
  Γενικότερη ενημέρωση για την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών του Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαϊδας, δίνεται και από την κεντρική ιστοσελίδα της AUTOVISION, την οποία μπορεί να αναζητήσει κανείς στο www.autovision.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.