Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Εκδηλώσεις των Συλλόγων στο Λέχοβο - Αποκριάτικο πρόγραμμα χαράς και διασκέδασης 25 - 26 και 27 Φεβρουαρίου…  Με το παραδοσιακό άναμμα Μπουμπούνας, την εμφάνιση της «Φλαμπουριώτικης  Κομπανίας»  στον αποκριάτικο χορό, καθώς και το πέταγμα χαρταετού με  την προσφορά της  καθιερωμένης φασολάδας, θα γιορταστεί  και φέτος στο Λέχοβο, η  Αποκριά.
  
  Στο τριήμερο των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων που διοργανώνει και φέτος  ο Ενωτικός Σύλλογος Λεχοβιτών «Ο Προφήτης Ηλίας» στις 25, 26 και 27 Φεβρουαρίου μαζί με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού και Γυμνασίου Λεχόβου, τον  Αθλητικό Σύλλογο Θησέα, τον Ορειβατικό Σύλλογο και το Σωματείο Οικοδόμων, θα  προσφερθούν Λεχοβίτικα εδέσματα σε όλους τους παραβρισκόμενους.
  Η παρουσία των Συλλόγων και όλων των τοπικών φορέων του χωριού στο τριήμερο αποκριάτικο πρόγραμμα, αποτελεί  δυναμικό στοιχείο, στο πλαίσιο της προσπάθειας αναβάθμισης και διεύρυνσης  των εκδηλώσεων, οι οποίες «πυροδοτούν» με κέφι, χαρά και διασκέδαση τους κατοίκους του Λεχόβου.

ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  Αναλυτικά,  οι τριήμερες αποκριάτικες εκδηλώσεις του Ενωτικού Συλλόγου Λεχοβιτών «Ο Προφήτης Ηλίας», έχουν ως εξής:
- Σάββατο  25  Φεβρουαρίου, Λαϊκή Αγορά Λεχόβου -6.30 μ.μ
Άναμμα Μπουμπούνας
- Κυριακή 26  Φεβρουαρίου, Εντευκτήριο Συλλόγου -9 μ.μ
Αποκριάτικος  χορός  με την Φλαμπουριώτικη  Κομπανία και
- Καθαρά Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου-Λόφος Προφήτη Ηλία -11.30 π.μ
Πέταγμα Χαρταετού και προσφορά της παραδοσιακής φασολάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.