Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Βαγγέλης Μπούτας από Αμύνταιο: «Όλοι μαζί στον αγώνα, ενωμένοι, χωρίς κόμματα και χρώματα»… (ΒΙΝΤΕΟ)



Αποφασισμένοι και ενωμένοι, αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής Αμυνταίου, δίνουν ραντεβού στον κόμβο Αντιγόνου…

  Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αμυνταίου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 27/1/17, η μεγάλη συγκέντρωση αγροτών

 και κτηνοτρόφων της περιοχής του Αμυνταίου, μετά το κάλεσμα του νεοσύστατου Αγροτικού Συλλόγου Περιοχής Αμυνταίου, με μοναδικό θέμα συζήτησης, τη συνέχιση του αγώνα και τις μορφές κινητοποιήσεων των παραγωγών.

  Στη συνάντηση, εκτός των άλλων, συμμετείχε ο Βαγγέλης Μπούτας, πρόεδρος της Ένωσης Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, μέλος της γραμματείας της Πανελλήνιας Αγωνιστικής Συσπείρωσης και της Επιτροπής Μπλόκων, ο Κώστας Ανεστίδης, μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων Ελλάδας & πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Κυμίνων Θεσσαλονίκης, καθώς και αρκετοί αγροσυνδικαλιστές  - εκπρόσωποι της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων από συνεταιρισμούς και συλλόγους της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονία και της Θεσσαλίας.

  Την εκδήλωση επίσης χαιρέτησαν, ο Δήμαρχος Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Γιάννης Κιοσές και η Μαρία Βογιατζή, εκ μέρους της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας.

  Μετά την τοποθέτηση και την ενημέρωση των αγροτοκτηνοτρόφων από την πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Περιοχής Αμυνταίου, Διαμάντω Κρητικού και τους κεντρικούς ομιλητές της σύσκεψης, σχετικά για τη φορολογία όσο και για το ασφαλιστικό και τα μέτρα που επιβάλει η κυβέρνηση για τον κλάδο τους, ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των παρευρισκόμενων και αποφασίστηκε ομόφωνα η κλιμάκωση του αγώνα τους, δίνοντας ραντεβού για το στήσιμο μπλόκου στην οδική αρτηρία Αμυνταίου – Έδεσσας, στο κόμβο του Αντιγόνου, από την ερχόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.