Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Ισχυροποιεί και το τεχνικό τιμ ο ΕΡΜΗΣ Αμυνταίου…




  Οι διοικούντες του Ερμή Αμυνταίου με μπροστάρη τον πρόεδρο κ. Παύλο Λαζαρίδη προσπαθούν να δημιουργήσουν μία ομάδα πρότυπο, οργανωμένη και δυνατή μέσα αλλά κι έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.
  

  Οι βλέψεις και οι φιλοδοξίες των ανθρώπων του Αμυνταίου φτάνουν πολύ ψηλά και γνωρίζουν πολύ καλά πως για να τα καταφέρουν χρειάζεται δουλειά, επιμονή, υπομονή και συλλογικότητα.

  Οι ιθύνοντες της ομάδας για τους παραπάνω λόγους φροντίζουν όχι μόνο να ενισχύσουν την ομάδα   μεταγραφικά (βλέπε Ηλίας Σολάκης) αλλά την ισχυροποιούν και τεχνικά. 

  Μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην πρόσληψη και του Τάσου Αραμαδανίδη ως συνεργάτη του Δημήτρη Σιαπανίδη και μαζί με τον Θόδωρο Τσίρη τον προπονητή τερματοφυλάκων δημιουργούν ένα ισχυρό τεχνικό τιμ.

  Να θυμίσουμε πως Δημήτρης Σιαπανίδης και Τάσος Αραμαδανίδης είχαν συνεργαστεί με επιτυχία και στον Εορδαϊκό.

Ματιές στα σπορ με Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.