Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

Ο Κ. Σέλτσας, για την επίσκεψη του Υπουργού Ν. Παππά στην Τ.Κ. Αετού…  Χτες, 25/1/2017, στα πλαίσια της επίσκεψης του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης στη Δυτική Μακεδονία, ο Βουλευτής Κώστας Σέλτσας συνόδευσε τον κ. Παππά στην Τοπική Κοινότητα Αετού του Δήμου Αμυνταίου.
  
  Ο Υπουργός κ. Παππάς ενημέρωσε τους κατοίκους και τους φορείς για το έργο Rural Broadband Internet, που σχεδίασε η Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και υλοποίησε η ΚτΠ Α.Ε το οποίο για την Π.Ε Φλώρινας περιλαμβάνει τις τοπικές κοινότητες : Ασπρόγεια, Ανάργυροι, Λιμνοχώρι, Βαλτόνερα, Αετός, Πεδινό, 'Ανω Καλλινίκη, Μεσόκαμπος, Μεσοχώρι, Μαρίνα, Πολυπλάτανος και Αγία Παρασκευή.
  Ο Βουλευτής κ. Σέλτσας στο καλωσόρισμα του εξήρε τη σημασία της ευρυζωνικότητας στις απομακρυσμένες περιοχές ως μια καλή προσπάθεια καταπολέμησης της φτώχιας της πληροφορίας αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ο σοσιαλισμός του μέλλοντος περνάει μέσα από το ίντερνετ, θέλοντας να τονίσει τη σημασία που έχει η άρση κάθε αποκλεισμού και εν προκειμένω του ψηφιακού, ειδικότερα για τις ακριτικές περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.