Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

Τιμητική εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες στην Φλώρινα…  Το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο – Γυμνάσιο Φλώρινας, σας προσκαλεί στην τιμητική εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες με θέμα: «Οι Τρεις Ιεράρχες ως ποιμένες και διδάσκαλοι και η θρησκευτική αγωγή σήμερα» και ομιλητές τους:
  
- Πανοσιολογιώτατο αρχιμ. Ειρηναίο Χατζηεφραιμίδη, ιεροκήρυκα Ι.Μ. Φλωρίνης, Αναπλ. Καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
- Σάββα Σαββίδη, Δρ. Θεολογίας-Φιλόλογος, εκπαιδευτικό του ΓΕΕΛ Φλώρινας.
- Κωνσταντίνο Σπαλιώρα,  Δρ. θεολογίας,  Διευθυντή Γυμνασίου-Λυκείου, Πρόεδρο της Π.Ε.Θ.
  Η μικτή χορωδία, με χοράρχη τον Άρχοντα Υμνωδό του Οικουμενικού Πατριαρχείου και καθηγητή βυζαντινής μουσικής του Γ.Ε.Ε.Λ. Φλώρινας, κ. Αθανάσιο Βουγιουκλή, θα αποδώσει επίκαιρους ύμνους και τροπάρια.
  Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας στο Νέο Πάρκο, τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.