Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Ασυνείδητος γεωργός «σπέρνει» μπουκάλια επικίνδυνων φυτοφάρμακων σε περιοχή του Αμυνταίου…Η είδη επιβαρημένη λίμνη Πετρών βρίσκεται και πάλι στο στόχαστρο «επικίνδυνων» ασυνείδητων συμπολιτών μας…
  

  Μετά το πρόσφατο ολοκαύτωμα των καλαμώνων  περιμετρικά της, κάποιος/οι, τις ημέρες αυτές, πέταξαν δεκάδες πλαστικά μπουκάλια από επικίνδυνα για την υγεία φυτοφάρμακα, στην κοίτη του ποταμού που οδηγεί στη λίμνη.


  Αν και τα περισσότερα μπουκάλια είναι άδεια, αυτό δεν παύει να χαρακτηρίζει αυτή την ενέργεια ως μια εγκληματική πράξη, που θέτει σε κίνδυνο τόσο το περιβάλλον όσο και το ζωικό βασίλειο στην περιοχή.  Όσο βασιλεύει η ατιμωρησία και ο ζαμανφουτισμός για το συνάνθρωπο σ΄ αυτή την χώρα, δυστυχώς αυτά τα φαινόμενα δεν θα εκλείψουν και στο μέλλον! Έλεος πια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.