Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Ο Δήμος Αμυνταίου «κοίταξε στα μάτια» την «Αριάδνη» - Να γιατί πήγε καλά ο αποχιονισμός…



  Με τεράστια επιτυχία, σε αντίθεση με πολλούς άλλους δήμους της χώρας, πραγματοποιήθηκε ο αποχιονισμός στον Δήμο Αμυνταίου και αντιμετωπίστηκε υποδειγματικά η επέλαση του σιβηρικού αντικυκλώνα με το όνομα «Αριάδνη», που «ευθύνεται» για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τον κορμό της χώρας και δημιούργησαν τεράστια προβλήματα σε όλους σχεδόν τους δήμους και τους κατοίκους τους.
  
  Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, η μεγάλη αυτή επιτυχία του Δήμου Αμυνταίου, οφείλεται στη συμφωνία που υπέγραψε –στο πρόσφατο ταξίδι του στο Πακιστάν- ο Δήμαρχος Κώστας Θεοδωρίδης, με τον ομόλογο του, του Δήμου Ιμαλαϊων, Afu Thato Strosi, για την προμήθεια μεγάλων ποσοτήτων υψηλής ποιότητας αλατιού Ιμαλαΐων…
  Ωστόσο, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Νίκος Παπαχρήστου, εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για τη συμφωνία, δηλώνοντας χαρακτηριστικά στο ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ: «Το αλάτι που προμηθεύτηκε ο κ. Θεοδωρίδης είναι σκέτη Μούφα! Άμα είναι τόσο καλό όσο ισχυρίζεται, γιατί τα Ιμαλάϊα είναι συνέχεια χιονισμένα»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.