Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Πρόσκληση συμμετοχής στο 40ο ΞινοΝερίτικο Καρναβάλι…  Το μεγαλύτερο Καρναβάλι του νομού Φλώρινας, τόσο από πλευράς εκδηλώσεων, όσο και συμμετοχών, που διοργανώνει ο Π.Ε.Σ. Ξινού Νερού, προσκαλεί για συμμετοχή στις φετινές Αποκριάτικες εκδηλώσεις του κάθε σύλλογο, παρέα, φροντιστήριο, φορέα, καφέ, σχολείο, που θέλει να ζήσει τις πολύχρωμες και χαρούμενες στιγμές που προσφέρει το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ του ΞΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ!
  
  Τα μηνύματα φέτος είναι υπέρ το δέοντος ενθαρρυντικά, αφού δεν πέρασαν πάρα λίγες μέρες από την έλευση του νέου έτους και γκρουπ και αυτοσχέδιες ομάδες, ξεφυτρώνουν από παντού, σαν μανιτάρια…
  Εσείς που δημιουργείτε το δικό σας γκρουπ και θέλετε να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις και τη μεγάλη με άρματα παρέλαση, δεν έχετε παρά να δηλώνετε τη συμμετοχή σας στο τηλέφωνο: 697 439 5701 (Τρύφων).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.