Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Η λειτουργία των σχολείων, αύριο Παρασκευή 20/1/17…ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: Σας γνωρίζουμε ότι την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά λόγω των καιρικών φαινομένων.

  Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΣΠΩΝ: Τα σχολεία Α' θμιας & Β' θμιας  του Δήμου Πρεσπών ξεκινήσουν (2) δύο ώρες αργότερα λόγω χαμηλών θερμοκρασιών.

  Ο παιδικός σταθμός του Δήμου Πρεσπών θα ξεκινήσει κανονικά.

ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ:

  Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου, τα σχολεία Α ́βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου, θα λειτουργήσουν αύριο Παρασκευή  20 Ιανουαρίου 2017 στις 09:00 π.μ. λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Οι  παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
  Τα δημοτικά σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί των Τοπικών Κοινοτήτων Λεχόβου, Βαρικού και Κέλλης, καθώς επίσης και το Γυμνάσιο της Τοπικής Κοινότητας Λεχόβου θα παραμείνουν κλειστά αύριο 20/01/2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.