Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Έξαλλο πάρτι συνταξιούχων στο ΚΑΠΗ και τα μπαρ του Αμυνταίου, μετά το διάγγελμα Τσίπρα…



  «Κάϊκε το πελεκούδι» στο Αμύνταιο από τους ηλικιωμένους συνταξιούχους, μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού στο οποίο ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά ότι πρόκειται να τους μοιράσει λεφτά από το πλεόνασμα της χώρας!!!
  
  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, με το άκουσμα των δηλώσεων του Αλέξη Τσίπρα, εκατοντάδες ηλικιωμένοι συμμετείχαν αυθόρμητα σε ένα έξαλλο πάρτι που διοργανώθηκε τόσο στο ΚΑΠΗ, όσο και σε σπίτια συνταξιούχων, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που ξεχύθηκαν στα μπαρ της πόλης, προκειμένου να γιορτάσουν τον αναπάντεχο πλούτο τους.
  «Πραγματικά είναι δύσκολο να περιγράψει κανείς την ατμόσφαιρα που επικρατούσε» μας δήλωσαν οι ιδιοκτήτες των μπαρ του Αμυνταίου που είδαν δεκάδες συνταξιούχους να κατακλύζουν τα καταστήματα τους, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού.
  Την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο μπαρ CORNER, μας περιγράφει ο ιδιοκτήτης του, λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Γιαγιάδες έκαναν dab πάνω στο μπαρ, τα σφηνάκια κούμ κουάτ, λικέρ αμαρέτο και γιαγκερμάιστερ με φασκόμηλο έδιναν και έπαιρναν. Τρελές καταστάσεις»
  Ανάλογη ατμόσφαιρα επικράτησε και στα μπαρ NAMA, ΡΟΔΑ, DE NIRO, SOCIAL και ALL TIME CAFE, όπου το έξαλλο πάρτι των συνταξιούχων έληξε μόλις πριν λίγο, ξημερώματα Σαββάτου)!
  Χαρακτηριστική είναι η εικόνα των 2 και πλέον τόνων από χαρτοπετσέτες, που εδώ και ώρα προσπαθούν να περισυλλέξουν τα συνεργεία καθαρισμού του Δήμου…
  «Απίστευτο να περιγραφεί αυτό που ζήσαμε. Είδαμε παππούδες να κάνουν κατακόρυφο πάνω στα τραπέζια και γιαγιάδες να λούζονται με σαμπάνιες. Τα πιεσόμετρα είχαν χτυπήσει κόκκινο»! μας δήλωσαν σαστισμένοι, οι θαμώνες των μπαρ…
  Αποκαλυπτικές φωτογραφίες όπου απαθανατίζονται παππούδες και γιαγιάδες με πούρα, κοσμήματα και ακριβά κουστούμια να πετάνε 500ευρα στον αέρα, μπορείτε να δείτε στην σελίδα RICH SYNTAXIOUCHΟI OF AMYNTAIO, στο Facebook…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.