Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

Τα θέματα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου…  Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου 19 Δεκεμβρίου 2016 ημέρα Δευτέρα  και ώρα  18:00 σε τακτική συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου  με θέματα  ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:
  
EΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ «ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IV, Επιχείρηση Παροχή Υπηρεσιών: Επιχείρηση μαζικής εστίασης και χώρος αναψυχής - Επιχείρηση Αναψυχής καθώς και επιχείρηση προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών - Επιχείρηση Αναψυχής » στον ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ στην Τοπική Κοινότητα Λεβαίας Δήμου Αμυνταίου.
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ
1. Παραχώρηση  χρήσης πλωτών εγκαταστάσεων προβλήτας Αγ. Παντελεήμονα.
2. Εγκριση σχεδίου μνημονίου συνεργασίας με την εφορεία αρχαιοτήτων Φλώρινας για το έργο «ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΚ ΚΕΛΛΗΣ»
3. ΄Εγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της προμήθειας με τίτλο "Προμήθεια οχήματος 4Χ4 με 3 αποσπώμενες υπερκατασκευές στο πλαίσιο του έργου με διακριτικό τίτλο DECIDE"
4. ΄Εγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της προμήθειας με τίτλο "Προμήθεια ελαστικοφόρου φορτωτή, με οπίσθιο εκσκαφέα, λεπίδα εκχιονισμού και ταχυσύνδεσμο εξαρτήσεων, στα πλαίσια του έργου με διακριτικό τίτλο Decide "
5. Πραγματοποίηση εκδήλωσης για την Βράβευση των επιτυχόντων μαθητών για το έτος 2015-2016 - Αθλητών -  Προσωπικοτήτων του Δήμου μας.
6. Αποδοχή ποσού από την απαλλοτρίωση Ορυχείου Κλειδίου και ορισμός υπαλλήλου για είσπραξη των χρημάτων από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
7. Ανάκληση της με αριθμό 475/2016 απόφασης του δημοτικού συμβουλίου που αφορά την «Πρόσληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών (δίμηνα)».
8. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σύμφωνα με την με αριθμό 316/2016 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. 
9. Διάθεση και ψήφιση πιστώσεων.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος
ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.