Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Πάρτι με ΠΑΣΟΚ στο Αμύνταιο - Το πράσινο ξεφάντωμα με σαμπάνιες και πούρα… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Σας έλειψαν οι ένδοξες πασοκικές εποχές που τα προβλήματα ήταν μηδαμινά (ή τουλάχιστον έμπαιναν κάτω από το χαλί) και τα χαρτονομίσματα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως χαρτί κουζίνας για να σκουπίσουν την πανάκριβη σαμπάνια που σας έπεσε από το ποτήρι;
  

  Τα «πολιτιστικά κέντρα», όπως αποκαλούσε τα σκυλάδικα ο αείμνηστος Ευάγγελος Γιαννόπουλος και τις «χρυσές εποχές» της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, όπου «λεφτά υπήρχαν», θυμήθηκαν όσοι συμμετείχαν στο «PARTY ΜΕ ΠΑΣΟΚ» που διοργάνωσε με παταγώδη επιτυχία στο café Bar CORNER στο Αμύνταιο, με σκοπό τη μνημόνευση των χρυσών ημερών της ευημερίας.



  Το αλκοόλ έρεε άφθονο, η σαμπάνια κυλούσε στα ποτήρια όπως παλιά, τα πεντοχίλιαρα πέφταν βροχή και γενικώς, οι θαμώνες έζησαν τις λαμπρές εποχές, τότε που η πράσινη αρμάδα, μας είχε στα ώπα ώπα…

  Γιατί αν υπάρχει ένα κόμμα στη σύγχρονη Ελλάδα που μπορεί να υποστηρίξει τη διασκέδαση και το ξεφάντωμα, φυσικά αυτό δεν είναι άλλο από το ένδοξο πάλαι ποτέ σοσιαλιστικό κίνημα που ίδρυσε ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου.

  Πάρτι ΠΑΣΟΚ λοιπόν, γιατί η ουσία είναι ότι «Ανάξιος θε να ‘ναι όποιος ζει, σε τέτοιαν εποχή, δίχως εσένα» (μεταφρασμένος στίχος από το Carmina Burana).

  Ας πάρουμε μία μικρή γεύση από το χαρμόσυνο event…

3 σχόλια:

  1. Τον κ.Λιάνη δεν τον βλέπω στο πάρτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ενας απο αυτους ο περισκοπιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Πασόκ είναι εδώ και Βασιλεύει ( έστω και με παρΑΛΛΑΓΗ σύριζα ).

    Καλή Χρονιά λεβεντόπαιδες του Αμυνταίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.