Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016

Βραβεύσεις δημοτών που διέπρεψαν στην εκπαίδευση, τον αθλητισμό, την ιατρική και προβολή ντοκιμαντέρ, από τον Δήμο Αμυνταίου…  Ο Δήμος Αμυνταίου διοργανώνει εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών στις πανελλήνιες εξετάσεις 2016 και αθλητών για τις διακρίσεις τους στον χώρο του Αθλητισμού.
  
  Θα ακολουθήσει η βράβευση  σπουδαίων συμπολιτών μας που διαπρέπουν στον χώρο της ιατρικής, του κ. Γεωργίου Ευθυμιάδη Καθηγητή Καρδιολογίας Α.Π.Θ., του κ. Γεωργίου Χριστιανόπουλου Γενικού Χειρούργου και του κ. Γεωργίου Καραπαναγιωτίδη Eπίκουρου Καθηγητή Καρδιοχειρουργικής Α.Π.Θ.
  Μετά το πέρας της τελετής βράβευσης θα προβληθεί η νέα ταινία - ντοκιμαντέρ, παραγωγής Δήμου Αμυνταίου, «Κρίνα στο Χιόνι».
  H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Αμυνταίου.
  Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος Αμυνταίου
Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.