Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Ενημέρωση για την έκδοση λογαριασμών…  Ενημερώνουμε τους καταναλωτές μας ότι η ΔΕΤΕΠΑ εφεξής θα εκδίδει εκκαθαριστικούς λογαριασμούς, ως εξής:
  
  Οι μήνες Οκτώβριος – Νοέμβριος θα αντιστοιχούν σε 1 λογαριασμό που θα εκδίδεται στα μέσα του Δεκεμβρίου, οι μήνες Δεκέμβριος – Μάρτιος θα αντιστοιχούν σε ξεχωριστό λογαριασμό που θα εκδίδονται στα μέσα του επόμενου μήνα, και οι μήνες Απρίλιος – Μάιος ένας τελικός λογαριασμός.
  Έτσι θα εκδίδονται συνολικά 6 εκκαθαριστικοί λογαριασμοί κάθε χρόνο, που οι μετρήσεις θα λαμβάνουν χώρα από την 2η έως την 5η ημέρα του κάθε μήνα, ως εξής:


  Ως εκ’ τούτου δεν θα υπάρχουν έναντι λογαριασμοί, οι οποίοι ταλαιπωρούν τις πολυκατοικίες στην κατανομή δαπανών, και όλοι οι λογαριασμοί θα εκδίδονται βάσει πραγματικής κατανάλωσης. Παρακαλούνται όσοι διενεργούν κατανομή δαπανών  στις πολυκατοικίες να λάβουν γνώση του ανωτέρω πίνακα βάσει του οποίου θα εκδίδονται εφεξής οι λογαριασμοί της Τηλεθέρμανσης.
ΕΚ ΤΗΣ ΔΕΤΕΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.