Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Με επιτυχία η Εκδήλωση του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Λεβαίας , για τα Τσίρι Βάρβαρα...



  Ζωντάνεψε για άλλη μια χρονιά στη Λεβαία το πανάρχαιο έθιμο του ανάμματος της φωτιάς  «Τσίρι Βάρβαρα», προς τιμή της Αγίας Βαρβάρας, το βράδυ του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου.
  
  Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Λεβαίας, τήρησε το έθιμο στον αύλειο χώρο του πολιτιστικού Κέντρου της Τοπικής Κοινότητας, με παραδοσιακή μουσικοχορευτική εκδήλωση, που τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής Φλωρίνης της Νέα Δημοκρατίας Ιωάννης Αντωνιάδης, ο δήμαρχος του αδελφοποιημένου Δήμου Καραβά Ιωάννης Παπαϊωάννου, συνοδευόμενος απο τον δήμαρχο Αμυνταίου Κων/νο Θεοδωρίδη, τον Αντιδήμαρχο  Ευάγγελο Ακριτίδη και τους δημοτικούς συμβούλους Ευθύμιο Χαριτίδη και Ιορδάνη Μπάντη, τους οποίους και καλωσόρισε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Ηλίας Γεωργιάδης, με μια σύντομη ομιλία.

Η εκδήλωση κορυφώθηκε με το άναμμα της φωτιάς στις 20:00 και την καύση πυροτεχνημάτων, όπου οι άνθρωποι του συλλόγου προσέφεραν στον κόσμο, φασολάδα, Βαρβαρίτσα,  κάστανα και άφθονο τοπικό κρασί, πού αποτέλεσαν μια καλή αφορμή για ξενύχτη και διασκέδαση, ξεχνώντας έστω και για λίγο τις δυσκολίες των καιρών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.