Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Με επιτυχία η γιορτή της Ακαδημίας Βόλεϊ του Α.Σ. Αριστέας Φιλώτα…



  Ο Αθλητικός Σύλλογος «Αριστέας» Φιλώτα, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τουρνουά Μίνι Βόλεϊ και αγώνες προαγωνιστικών τμημάτων στο Δ.Α.Κ. Αμυνταίου την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 με τη συμμετοχή και των συλλόγων Φ.Σ. ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ και ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.
  
  Στο τουρνουά διεξήχθησαν αγώνες τμημάτων Ακαδημιών 3χ3 σε γήπεδα διαστάσεων Μίνι Βόλεϊ και αγώνες προαγωνιστικών τμημάτων 6Χ6 σε γήπεδο κανονικών διαστάσεων.
  Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν παρουσία πολλών γονέων οι οποίοι παρακολούθησαν τα παιδιά τους να παίζουν Βόλεϊ και να χαίρονται με τη συμμετοχή τους στο τουρνουά. Το κλειστό γυμναστήριο Αμυνταίου για περίπου 4 ώρες γέμισε στην κυριολεξία, με χαμόγελα μικρών παιδιών και χαρούμενες φωνές.
  Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν κατά την προετοιμασία και την διεξαγωγή του τουρνουά, καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Κατσουπάκης Αναστάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.