Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Εθελοντική δράση «Προσφορά Αγάπης και Αλληλεγγύης» στη Φλώρινα…  Η Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας, στο πλαίσιο των κοινωνικών της δράσεων, διοργανώνει την εθελοντική δράση «Προσφορά Αγάπης και Αλληλεγγύης» για το έτος 2016, με σκοπό τη στήριξη συμπολιτών μας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.
 
Για τον σκοπό αυτό καλούμε όλους τους Συλλόγους, τους φορείς, τους επαγγελματίες και τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στη δράση αυτή, η οποία θα διαρκέσει από τη Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2016, μέχρι και την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016.
  Για τη φετινή χρονιά επιλέχτηκε τα προσφερόμενα από τους συμπολίτες μας αγαθά να είναι τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία κρίνονται απαραίτητα για την καθημερινότητα.
Η συγκέντρωση των προσφερόμενων αγαθών θα πραγματοποιείται καθημερινά από τις 10:00 έως 13:00 και από 18:00 έως και τις 21:00 στη Δημοτική Αγορά Φλώρινας στο κατάστημα Νο7. Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραδώσουν τα αγαθά που θα συγκεντρώσουν μετά από συνεννόηση στο τηλέφωνο 2385351010.
  Πληροφορίες, τέλος, δίνονται στα τηλέφωνα 2385351010, 2385351031, στο email: dimotikikoinotitaflorinas@gmail.com.
  Θεωρούμε ότι στις δύσκολες μέρες που διάγουμε όλοι μας το περίσσευμα της αγάπης των συνανθρώπων μας θα είναι το κίνητρο για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η συγκεκριμένη δράση της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας, που αγκαλιάστηκε χρόνια τώρα με θέρμη από όλους τους συνδημότες μας, και να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους συμπολίτες μας να νιώσουν τη φροντίδα και τη μέριμνα της συλλογικής κοινότητας που απλώνει με αλληλεγγύη το χέρι της να στηρίξει τις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη θετική σας ανταπόκριση!

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.