Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από τον Δήμο Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή μικρών και μεγάλων, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, που διοργάνωσε ο Δήμος Αμυνταίου σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΑ, τη Δημοτική Κοινότητα Αμυνταίου και το Κοινωνικό Φροντιστήριο Αμυνταίου.
  

  Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του παλιού Α’ Δημοτικού σχολείου, με τη συνδρομή εθελοντών και περιλάμβανε μουσικοκινητικά παιχνίδια, ανάγνωση παραμυθιών, face painting και άλλες δραστηριότητες, συμμετείχαν μαζικά τα μικρά παιδιά της περιοχής, που στο τέλος, φωτογραφήθηκαν με τον Αη Βασίλη, ο οποίος τους μοίρασε δώρα και άκουσε τις επιθυμίες τους.


  Το εορταστικό κλίμα μεταφέρθηκε στην πλατεία Γ. Μακρή, όπου σηματοδοτήθηκε και επίσημα η έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων με το φωτισμό της φάτνης, των ξύλινων σπιτιών, των δέντρων των οινοποιών και ο στολισμός του δέντρου των ευχών, ενώ τα οινοποιεία της περιοχής καθώς και η Δημοτική Επιχείρηση «Ξινό Νερό» συμμετέχουν στην εκδήλωση προσφέροντας δωρεάν τα περίφημα κρασιά και αναψυκτικά που παράγει η περιοχή.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.