Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

Έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του, το Ξύλινο Χωριό του Δήμου Φλώρινας…  Το Ξύλινο Χωριό του Δήμου Φλώρινας είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του στους επισκέπτες στο Νέο Δημοτικό Πάρκο Φλώρινας.  Πλήθος εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν και φέτος από το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Φλώρινας σε συνεργασία με φορείς και συλλόγους, δίνοντας μια επιπλέον νότα χαράς και αισιοδοξίας στο γιορτινό χριστουγεννιάτικο κλίμα.

  Γευσιγνωσίες, εκδηλώσεις για τα παιδιά, συναυλίες, καραόκε, γιορτή σοκολάτας και ζαχαρωτών, αναβίωση του δρωμένου «ΜΩΜΟΓΕΡΙΑ», και πολλές άλλες δράσεις θα λάβουν χώρο στο Ξύλινο Χωριό από τις 17 Δεκεμβρίου 2016 έως και τις 06 Ιανουαρίου 2017.

  Το σπίτι του Άη Βασίλη, αποτελεί για φέτος το επίκεντρο του χωριού με τα υπόλοιπα σπιτάκια φωτισμένα και γιορτινά στολισμένα να περιμένουν τους επισκέπτες τους.

  Παραγωγοί και επαγγελματίες θα παρουσιάσουν και φέτος τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα τους, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα και διάφορες εκδηλώσεις. Παράλληλα, το Τρενάκι της Φωτιάς, ξεκινάει και πάλι τις διαδρομές τους κατά μήκος του ποταμού Σακουλέβα και στον ιστορικό ιστό της πόλης. Η κορύφωση και των φετινών εκδηλώσεων «Πολιτιστικός Χειμώνας- Φωτιές 2016», είναι το παραδοσιακό άναμμα των Φωτιών σε κάθε γειτονιά της πόλης και σε Τοπικές Κοινότητες στις 23 Δεκεμβρίου 2016.

  Το Ξύλινο Χωριό ανοίγει επίσημα τις πόρτες του το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 και περιμένει όλους τους Φλωρινιώτες και τους επισκέπτες να απολαύσουν τα δρώμενα και τις γιορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται στον χώρο καθημερινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.