Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με τη ζήτηση υπολειμματικής βιομάζας για κατασκευή μονάδας παραγωγής θερμικής ενέργειας…



  Η ΔΕΤΕΠΑ σε συνεργασία με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αμυνταίου (ΑΣΕΠΑ) προτίθεται να διεξάγει ενημερωτική εκδήλωση στις 16.12.2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 06:00 το απόγευμα στην Αίθουσα του Πνευματικού κέντρου
 
στο Αμύνταιο, σχετικά με τη ζήτηση υπολειμματικής βιομάζας του καλαμποκιού η οποία θα υπάρξει από τη ΔΕΤΕΠΑ (Τηλεθέρμανση Αμυνταίου) στο άμεσο μέλλον.
  Η ΔΕΤΕΠΑ σχεδιάζει να κατασκευάσει μονάδα παραγωγής θερμικής ενέργειας που θα λειτουργεί με σύγκαυση βιομάζας (υπολείμματα καλαμποκιού, ξυλώδη βιομάζα κτλ) με σκοπό την παροχή θερμότητας στο δίκτυο της Τηλεθέρμανσης.
  Όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν (Δημότες μας, εκπρόσωποι φορέων και Παραγωγοί Καλαμποκιού) παρακαλούμε να προσέλθουν με σκοπό την ενημέρωσή τους και την ανταλλαγή απόψεων.

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου
Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος
                 
Ο Πρόεδρος ΑΣΕΠΑ
Γιαννιτσόπουλος Γεώργιος         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.