Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

3 Δεκέμβρη: Ευρωπαϊκή και Εθνική ημέρα αφιερωμένη στα Άτομα με Αναπηρία  Εμείς  τα Άτομα με Αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και οι οικογένειές μας που βιώνουμε τη διάκριση σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής φωνάζουμε: Τίποτα για εμάς χωρίς Εμάς!!!!
 
  Παλεύοντας για την υγεία, για την πρόνοια, τα εισοδήματα, τα επιδόματα, την εργασία, την δωρεάν και ακηδεμόνευτη εκπαίδευση, την κοινωνική ασφάλιση, τις συντάξεις, την ιατροφαρμακευτική κάλυψη και περίθαλψη, την αποϊδρυματοποίηση, την διαβίωση στην κοινωνία.
  Η σημασία της εφαρμογής, της προώθησης και της προστασίας των δικαιωμάτων των ΑμεΑ σε όλες τις πολιτικές και τους τομείς της ζωής είναι για εμάς πρωτεύων ζήτημα.
  Η κοινωνία που σέβεται τα δικαιώματα των ΑμεΑ είναι μια κοινωνία που σέβεται πρώτα τα δικαιώματα του κάθε ατόμου και δεν αφήνει κανέναν πίσω όπως ακριβώς προβλέπεται σε κάθε ευνομούμενη και πολιτισμένη κοινωνία.
Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τα αυτονόητα.

Ευχαριστήριο
  Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Δήμου Αμυνταίου θέλει να ευχαριστήσει θερμά, όσους συμμετέχουν έμπρακτα στη δράση που ξεκίνησε για τη συλλογή πλαστικών καπακιών σε όλο το Δήμο.
  Θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες σε συλλόγους και σε μεμονομένους πολίτες που όχι μόνο ‘αγκάλιασαν’ με χαρά την κίνηση αυτή αλλά συμμετέχουν εθελοντικά και στη συγκέντρωση, μεταφορά και αποθήκευση των καπακιών διότι χωρίς την δική τους συμμετοχή δεν θα μπορούσαμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της δράσης.
  Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε και το Δήμο για την πολύτιμη συνδρομή του.
  Ελπίζουμε και ευχόμαστε ότι μελλοντικά η συμμετοχή των εθελοντών θα αυξηθεί και όλοι μαζί, πρώτον θα συμμετέχουμε σε μια δράση για την συμπαράσταση ανθρώπων που χρειάζονται την βοήθειά μας και δεύτερον θα αποκτήσουμε όλο και περισσότεροι ‘οικολογική συνείδηση’, κάτι που έχει ανάγκη η κοινωνία μας σήμερα.  

Με τιμή
Το Δ.Σ. του
«Νομαρχιακού Συλλόγου
Ατόμων με Αναπηρίες Ν. Φλώρινας»
Έδρα Αμύνταιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.