Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

24 Διεθνείς διακρίσεις για την οινολόγο Άρτεμις Τουλάκη…  Λονδίνο, Βερολίνο,  Νέα Υόρκη,  Neustadt (Γερμανία), Daejeon (Ν. Κορέα) αλλά και Θεσσαλονίκη είναι μερικοί σταθμοί μέσα στην χρονιά του 2016, που η οινολόγος Άρτεμις  Τουλάκη ένιωσε μια τεράστια οινολογική προσπάθεια,  να δικαιώνεται.
  
Κρασιά  από  διαφορετικά οινοποιεία της Βόρειας Ελλάδας, που φέρουν την οινολογική υπογραφή της Άρτεμις, κατέκτησαν μοναδικές διακρίσεις ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα κρασιά, από όλο τον κόσμο.
  6 χρυσά, 4 αργυρά, 4 χάλκινα μετάλλια, ενώ άλλα 10 κρασιά κατέκτησαν την πολύ τιμητική βαθμολογία - μεγαλύτερη από 90 pts- από τον παγκοσμίου φήμης  αμερικάνο οινοκριτικό Robert Parker.
  Η Άρτεμις στην ακριτική Φλώρινα, προσπαθεί καθημερινά να μεταφέρει  την οινολογική της σκέψη σε επαγγελματίες και μη. Έτσι πίσω από την δημιουργία της Ακαδημίας Οίνου «Αριστοτέλης» και παράλληλα με την επαγγελματική της ενασχόληση, προσπαθεί να βοηθήσει ανθρώπους να γνωρίσουν το κρασί.
  Όνειρο της… μια ολόκληρη πόλη, η πόλη της, να μαγευτεί από αρώματα και οινικές γεύσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.