Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

«Φωτιές 2016» - Πλούσιες εκδηλώσεις στην Φλώρινα…



Γιορτή σοκολάτας - Τρενάκι της Φωτιάς - Γουρουνοχαρά – Ζαχαρωτά – Γευσιγνωσία…
  
  Σοκολατένια σιντριβάνια ρευστή ζεστή σοκολάτα περιμένουν τους λάτρεις της σοκολάτας να «βουτήξουν» μέσα τους ενάντια στο κρύο! Μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν δωρεάν την αγαπημένη σε όλους μας σοκολάτα με συνοδεία πολλών γλυκισμάτων. Παράλληλα, η σοκολάτα παίρνει χρώμα και μετατρέπεται σε μια παλέτα για facepainting με σοκολάτα, για ακόμα πιο γλυκά πρόσωπα!!!


Τρενάκι της Φωτιάς
  Οι ατμομηχανές άναψαν και το Τρενάκι της Φωτιάς περιμένει όλους τους Φλωρινιώτες και τους επισκέπτες του Δήμου να τους ξεναγήσει στο ιστορικό κέντρο της Φλώρινας και κατά μήκος του ποταμού Σακουλέβα. Η τοπική αρχιτεκτονική μαζί με το μοναδικό φυσικό τοπίο και το γιορτινό χρώμα είναι οι συνεπιβάτες σε μια μαγική ξενάγηση!

Γουρουνοχαρά
  Διπλή γουρουνοχαρά και φέτος, για ακόμα μεγαλύτερο ξεφάντωμα. Την Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016, το Σωματείο Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών «ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ», και την Τετάρτη 04 Ιανουαρίου 2017, ο Σύλλογος Θεσσαλών και Φίλων Ν. Φλώρινας, στήνουν ένα γλέντι υπό τους ήχους της παράδοσης!!! Τοπικές λιχουδιές, κρασί και άφθονο κέφι θα είναι και φέτος τα βασικά συστατικά της επιτυχίας της διπλής γουρουνοχαράς!

Ζαχαρωτά
  Που είναι κρυμμένο το ζαχαρωτό; Ποιοι είναι οι βοηθοί του Αγίου Βασίλη; Ποιο είναι το αγαπημένο ζαχαρωτό των ξωτικών; Μέσα από το παιχνίδι παιδιά όλων των ηλικιών κερδίζουν ζαχαρωτά για ένα ακόμα πιο γλυκό 2017!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.