Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Mannequin Challenge: Η τρέλα που πάγωσε ρακοκάζανο στον Άγιο Παντελεήμονα… (ΒΙΝΤΕΟ)Κοκάλωσαν όλοι και πάγωσε ο χρόνος, όταν ο «ιός» της τρέλας Mannequin Challenge «χτύπησε» σε καζάνι τσίπουρου στον Άγιο Παντελεήμονα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…
  

  Το νέο τρεντ, που θυμίζει το παιχνίδι της παιδικής μας ηλικίας «αγαλματάκια» και έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, -αναπόφευκτα- έφτασε και εδώ.
  Πρόκειται για τη νέα μόδα, που θέλει μία ομάδα ανθρώπων να παραμένει τελείως ακίνητη κατά τη διάρκεια μιας δραστηριότητας και έναν άνθρωπο να απαθανατίζει τη σκηνή.

  Το Mannequin Challenge, χτύπησε στο καζάνι του Βασίλη Καλεντζή στον Άγιο Παντελεήμονα, την ώρα που το καζάνι του τσίπουρου έβραζε και η παρέα διασκέδαζε, με αποτέλεσμα, το όλο σκηνικό να είναι άκρως απολαυστικό…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.