Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Συγχαρητήριο μήνυμα για τις υποτροφίες Eurobank 2016….



  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στη Βέροια η τελετή βράβευσης 81 αριστούχων απόφοιτων μαθητών των ΓΕ.Λ. και των ΕΠΑ.Λ. των νομών Φλώρινας, Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης, Κιλκίς, Ημαθίας, Πέλλας και Πιερίας στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» του ομίλου Eurobank
 
που πραγματοποιείται τα τελευταία 14 χρόνια.
  Η επιβράβευση κάθε αριστούχου απόφοιτου (ο 1ος στο σχολείο του) με τον υψηλότερο γενικό βαθμό πρόσβασης (πάνω από 18) στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, συνοδεύεται από τον χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.
  Παράλληλα απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στα σχολεία απ’όπου αποφοίτησε ο αριστούχος μαθητής με τον υψηλότερο βαθμό στο Νομό του (για το 2016 το 1ο ΕΠΑ.Λ. Αμυνταίου).
  Είναι μεγάλη μας τιμή  που οι μαθητές που βραβεύτηκαν από τα σχολεία Αμυνταίου είναι μαθητές του φροντιστηρίου μας και μάλιστα με εξαιρετικό ήθος και άριστη συμπεριφορά προς τους συμμαθητές τους και τους καθηγητές τους.
  Ευχόμαστε στην Ειρήνη Μπάντη του Αντώνη και της Μαρίας που εισήχθη με 19.322 μόρια 1η στην ΣΣΑΣ Στρατονομίας και στον Ηλία Στράντζα του Σωκράτη και της Χριστίνας που εισήχθη με 19.480 1ος στο ΤΕΙ Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Θεσσαλονίκης και 1ος στον Νομό Φλώρινας, καθώς και στις οικογένειές τους, θερμά συγχαρητήρια, πάντα να αριστεύουν και να ξεχωρίζουν.
  Επίσης συγχαίρουμε όλους τους μαθητές που βραβεύτηκαν και τους ευχόμαστε «αείν αριστεύειν».
Με τιμή, οι καθηγητές και η υπεύθυνη του φροντιστηρίου ΑΝΕΛΙΞΗ
Βασιλική Θωμαΐδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.