Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας: Μείωση τροχαίων, με επιμονή στην ενημέρωση και τους τεχνικούς ελέγχους…



  Ενθαρρυντικά είναι τα αποτελέσματα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε το τελευταίο διάστημα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, για την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων στην Περιφέρεια.
  
  Η μερική αποκλιμάκωση των τροχαίων ατυχημάτων στην περιοχή μας, αποτελεί σαφώς στοιχείο της συστηματικής προσπάθειας που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς και τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες, ωστόσο δεν μπορεί και δεν πρέπει να εφησυχάζει κανέναν μας, στον στόχο για την εξάλειψη των αιτιών εκδήλωσης των τροχαίων.
  Η υπερβολική ταχύτητα, η οδήγηση σε κατάσταση μέθης, η μη χρήση της ζώνης και του κράνους και η απόσπαση της προσοχής του οδηγού μέσω της χρήσης κινητού τηλεφώνου, αναφέρονται ως βασικές αιτίες από τα στατιστικά στοιχεία της Τροχαίας, ενώ για έναν ακόμη μήνα διαπιστώθηκαν παραβάσεις Κ.Τ.Ε.Ο και κυκλοφορία εκπρόθεσμων οχημάτων στο Εθνικό και Επαρχιακό δίκτυο της περιοχής.
  Το Ι.ΚΤΕΟ  Πτολεμαΐδας  της  AUTOVISION που βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο  της Εθνικής Οδού Πτολεμαΐδας - Φλώρινας,  υπενθυμίζει την σημασία της διενέργειας των τεχνικών ελέγχων και τον έγκαιρο προγραμματισμό για την αποφυγή του προστίμου, κάτι που γίνεται με ένα απλό τηλεφώνημα, καθημερινά από το πρωί έως αργά το απόγευμα, όπως επίσης και το Σάββατο, στην γραμματεία του Κέντρου και  στο 2463055720.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.