Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Απαγόρευση εναπόθεσης εύφλεκτων υλικών στους κάδους απορριμμάτων…  Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Αμυνταίου, με αφορμή επαναλαμβανόμενα περιστατικά απόρριψης εύφλεκτων υλικών, κυρίως στάχτες από καυσόξυλα ή λιγνίτη, σε κάδους απορριμμάτων, εφιστά την προσοχή των δημοτών προκειμένου να μην γίνεται απόρριψη εύφλεκτων υλικών στους κάδους απορριμμάτων,
 
δημιουργώντας έτσι κίνδυνο πρόκλησης πυρκαϊάς, καταστροφές στους κάδους απορριμμάτων, ζημιές στον μηχανικό εξοπλισμό του Δήμου, επιβάρυνση του περιβάλλοντος και κινδύνους για την ασφάλεια των εργαζομένων.

  Σύμφωνα με τον κανονισμό καθαριότητας του Δήμου Αμυνταίου απαγορεύεται η εναπόθεση εύφλεκτων υλικών, στους κάδους απορριμμάτων και στους παραβάτες επιβάλλεται πρόστιμο και επιβαρύνονται με το κόστος αγοράς νέου κάδου. Εφόσον παρατηρηθούν παρόμοια φαινόμενα θα προχωρήσουμε στην επιβολή των παραπάνω προστίμων και επιβαρύνσεων.

  Η συνεργασία των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου με τους Δημότες στο ευαίσθητο θέμα της καθαριότητας του Δήμου Αμυνταίου είναι απαραίτητη έτσι ώστε όλοι μας να συμβάλουμε σε ένα καλύτερο περιβάλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

  Με την συμμετοχή σας διευκολύνετε το έργο μας και μας δίνετε την δυνατότητα για ποιοτικότερες υπηρεσίες.

  Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε εργάσιμες ημέρες και ώρες, στα τηλέφωνα του γραφείου Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου 2386350164, 238602414.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.