Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας: Δραστηριότητες στα σχολεία, για την οδική συμπεριφορά…



  Ως ιδιαίτερα ευχάριστο γεγονός, καταγράφεται στην Δυτική Μακεδονία,  η αύξηση των δραστηριοτήτων στα σχολεία της περιοχής για την σωστή  οδική συμπεριφορά των μαθητών,
 
είτε ως οδηγοί ποδηλάτου, είτε ως πεζοί, αλλά ακόμη και ως μελλοντικοί οδηγοί οχημάτων.
  Η πρόσφατη επιτυχημένη εκδήλωση ενημέρωσης στο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Παντελεήμονα, με την παρουσία του Διοικητή και της Τροχαίας Φλώρινας και την ευαισθητοποίηση που επέδειξαν ο Διευθυντής του Σχολείου και ο Σύλλογος διδασκόντων , αποτελεί ένα ακόμη θετικό παράδειγμα στην ευρύτερη περιοχή μας, το οποίο αξίζει να μιμηθούν ακόμη περισσότερα σχολεία.
  Ελπιδοφόρο στοιχείο επίσης  είναι ότι αυτές οι δραστηριότητες στα σχολεία, υποστηρίζονται και από πολίτες –αρωγούς, οι οποίοι βοηθούν με τον δικό τους τρόπο ο καθένας, προσφέροντας υλικά και υπηρεσίες.
  Στο πλαίσιο αυτό, το Ι.ΚΤΕΟ  Πτολεμαΐδας  της  AUTOVISION που βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο  της Εθνικής Οδού Πτολεμαΐδας - Φλώρινας, δηλώνει για μία ακόμη φορά ότι είναι στην διάθεση κάθε τοπικής αρχής,  φορέα και ομάδας πολιτών, για συμμετοχή σε τέτοιες δραστηριότητες και πρωτοβουλίες, σχετικά με την οδική συμπεριφορά και την πρόληψη για την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.
  Στην εκστρατεία αυτή πρέπει να συμμετέχουμε όλοι, για να δημιουργηθούν οι βάσεις, προκειμένου να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα στην άσφαλτο και να προστατεύσουμε την ζωή όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.