Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Κ. Θεοδωρίδης: «Ύστατη προσπάθεια ενεργοποίησης της «πεθαμένης» αντιπολιτευτικής γραμμής από τον κ. Παπαχρήστου»…



  Σε μια ύστατη προσπάθεια ενεργοποίησης μιας «πεθαμένης» αντιπολιτευτικής γραμμής και ελλείψει επιχειρημάτων ο κ. Παπαχρήστου συνεχίζει να επαναλαμβάνει και να ανατροφοδοτεί τα Μ.Μ.Ε. με δελτία τύπου που αποδεικνύουν την απόγνωσή του να ασκήσει κριτική στην  παρούσα Δημοτική Αρχή.
  
  Για μια ακόμη φορά απαξιώνει το νόημα και την αξία των Προεδρικών Διαταγμάτων υποβαθμίζοντας  παράλληλα το θεσμικό ρόλο του Αντιδημάρχου.
  Υ.Γ. Δεν μας εκπλήσσει η χρήση αμφιλεγόμενων απόψεων-αποφθεγμάτων εκ μέρους του  κ. Παπαχρήστου ούτε τα πρότυπα που επικαλείται.
Εκ του Γραφείου Δημάρχου

2 σχόλια:

  1. Μια απορια εχω κυριε Δημαρχε χωρις να παιρνω το μερος του κυριου Παπαχρηστου ολοι οι στρατιωτικοι και οι βουλευτες στην Κελλη απαξιωσαν τα προεδρικα διαταγματα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο εκάστοτε αντιδήμαρχος κ.Παπαχρήστου,είναι ένα θεσμικό όργανο της δημοτικής αρχής και ορίζεται από τον εκάστοτε δήμαρχο.Ο ρόλος και οι αρμοδιότητές του ορίζονται από τον Καλλικρατικό κώδικα και δεν έχει λόγο κανένας να υποβαθμίσει τον ρόλο του.Εσείς όμως έπρεπε να τα γνωρίζεται τα του Καλλικρατικού κώδικα,ως "επικεφαλής της αντιπολίτευσης",ενός ρόλου που σας άφησε ο πρώην δήμαρχος μετά την παραίτησή του.Δεν εκπλήσομαι όμως διότι δεν κάνατε δήμαρχος,όσο και αν το προσπαθήσατε,αλλά και ούτε θα κάνετε όπως πάτε.Περαστικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.