Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αμυνταίου «Η Αγκαλιά» στο Ράδιο Αμύνταιο…  Το Σάββατο 26/11, προσκεκλημένες της εκπομπής ''ΕΠΙΚΑΙΡΑ'' του φιλολόγου Γιώργου Θεοχαρίδη (10:00-12:00π.μ.), η πρόεδρος του Φιλοζωικού συλλόγου «Η Αγκαλιά» Αλεξάνδρα Κατσιώρα και η ταμίας Αλεξάνδρα Χατζηιωάννου, με τις οποίες θα συζητήσουμε το πολυσύνθετο πρόβλημα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων.
  
  Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, σας δίνετε η δυνατότητα να θέσετε τα ερωτήματα σας, καλώντας στο τηλέφωνο του σταθμού (23860 23479) ή μπορείτε να αποστείλετε το μήνυμα σας, μέσω facebook ή twitter και συγκεκριμένα στο λογαριασμό: Γιώργος Θεοχαρίδης.
  Συντονιστείτε στις συχνότητές του Ράδιο Αμύνταιο 91,2 FM. Ίσως το καλύτερο μουσικο-ενημερωτικό ραδιόφωνο του Νομού. Τώρα και μέσω Web!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.