Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Η Φλώρινα γιόρτασε την 104η επέτειο της απελευθέρωσή της από τον τουρκικό ζυγό … (ΒΙΝΤΕΟ)



  Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα η πόλη της Φλώρινας γιόρτασε, σήμερα τρίτη 8 Νοεμβρίου, την 104η επέτειο από την απελευθέρωσή της από τον τουρκικό ζυγό.
  

  Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το πρωί τμε την παράδοση της Σημαίας από τον Δήμαρχο στο Δημαρχιακό Κατάστημα σε Αξιωματικούς του Στρατού και της Αστυνομίας και σε αντιπροσωπείες Μακεδονομάχων και Εφέδρων πολεμιστών. Ακολούθησε η τέλεση της Επίσημης Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου.

  Η Επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων έγινε στο χώρο του μνημείου της πλατείας Γεωργίου Μόδη, παρουσία των αρχών του τόπου, του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βοσκόπουλου, του περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας και  μελών σωματείων αντιστασιακών οργανώσεων, εκπροσώπων του στρατού, της Αστυνομίας, δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων.

  Ακολούθησε, στην οδό μακεδονομάχων, η μεγάλη μαθητική παρέλαση με μαθητές, από τοπικές κοινότητες και με παρέλαση τμημάτων του Στρατού και της Αεροπορίας μπροστά στους δημότες  και στους επίσημους  ενώ ο κόσμος χάρισε σε όσους  παρέλασαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα.

ΠΗΓΗ: ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.