Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Αμυντιώτισσα κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ για να προλάβει τις εκπτώσεις της Black Friday…



  Η ταχύτερη γυναίκα στον κόσμο στα 100 μέτρα είναι και επίσημα από χθες Παρασκευή 25/11 μια Ελληνίδα από το Αμύνταιο, η οποία κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας στην προσπάθεια της να προλάβει τις εκπτώσεις της Black Friday στα εμπορικά καταστήματα της Σαλονίκης.
  
  Σύμφωνα με ανακοίνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου, η γυναίκα καταγράφηκε να διανύει την απόσταση των 100 μέτρων από την στάση του λεωφορείου έως την είσοδο γνωστού πολυκαταστήματος σε χρόνο 10.48′!, δηλαδή ένα δέκατο του δευτερολέπτου λιγότερο από το παγκόσμιο ρεκόρ της Τζαμαϊκανής Ελέιν Τόμπσον.
  Σε επικοινωνία που είχαμε με τους υπεύθυνους του καταστήματος, μας ανέφεραν πως από το ωστικό κύμα που προκάλεσε η νεαρή γυναίκα κατά την είσοδο της, σημειώθηκαν μικροζημιές σε βιτρίνες, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά ένας υπάλληλος σεκιούριτι.
  Στη συνέχεια, αφού μπήκε στο κατάστημα, η Αμυνταιώτισσα Ι.Ε., εντυπωσίασε και με τις ικανότητες της στο ολυμπιακό άθλημα του τζούντο, εξουδετερώνοντας άλλες γυναίκες και πετώντας τις μακριά από τα ρούχα που ήθελε, με τέλεια εκτελεσμένες λαβές ή ακινητοποιώντας τις κάνοντας κεφαλοκλείδωμα με τα πόδια, ενώ έψαχνε το νούμερο της.
  Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Δήμος Αμυνταίου και η Περιφέρεια, θα βραβεύσει την συμπολίτισσα μας σε επίσημη τελετή, καθώς και ο ολυμπιονίκης στο τζούντο Σύλλογος του Αμυνταίου «Φίλιππος» θα την ανακηρύξει επίτιμο μέλλος της.
  Ο χρόνος και τόπος της τελετής , θα ανακοινωθεί σύντομα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.