Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Το τουρνουά Χάντμπολ, η παρουσίαση της ομάδας και η βράβευση της Grozdanovska στη συνέντευξη του Προέδρου του ΦΙΛΩΤΑ ΠΑΣ, Γ. Στρατάκη… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Συνέντευξη τύπου ενόψει του τουρνουά Χάντμπολ που διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Οκτωβρίου ο ΦΙΛΩΤΑΣ ΠΑΣ, παραχώρησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Γιάννης Στρατάκης, παρουσία των προπονητών και αθλητριών του σωματείου, στο ΔΑΚ Αμυνταίου.
  

  Ο κ. Στρατάκης αναφέρθηκε τόσο για το τουρνουά προετοιμασίας, στο οποίο συμμετέχουν ομάδες από την Α & Β κατηγορία Χάντμπολ, όσο και για το πρωτάθλημα της Α1, στο οποίο αγωνίζεται για δεύτερη χρονιά η ομάδα του ΦΙΛΩΤΑ ΠΑΣ, καλώντας παράλληλα το φίλαθλο κοινό της περιοχής να στηρίξει τις προσπάθειες του Συλλόγου και γενικά του αθλήματος του Χάντμπολ.

  Στη συνέχεια, παρουσίασε τις νέες μεταγραφές του Συλλόγου, Αθανασία Τσιτλακίδου, Βενετία Χατζή και Nadica N. Trpkovska,  καθώς και τους προπονητές και το φετινό ρόστερ της ομάδας.

  Τέλος, βραβεύθηκε η Simona Grozdanovska, πρώτη σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Χάντμπολ Γυναικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.