Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Ενθουσιασμένος ο Ν. Παπαχρήστου με το νέο Galaxy Note 7 που έλαβε ως δώρο από τον Κ. Θεοδωρίδη…



  Προς εξομάλυνση οδεύουν οι σχέσεις του Δημάρχου Αμυνταίου Κ. Θεοδωρίδη και του επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Ν. Παπαχρήστου μετά το ολοκαίνουριο Samsung Galaxy Note 7 το οποίο ο Κώστας Θεοδωρίδης, σε μια ξαφνική κίνηση αβρότητας, έστειλε ως δώρο στον Νίκο Παπαχρήστου.
  
  Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από εκείνη την ώρα και έπειτα ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Αμυνταίου εμφανίζεται ενθουσιασμένος με το νέο του «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο, το οποίο δεν έχει αφήσει από τα χέρια του και έχει εντυπωσιαστεί ιδιαιτέρως από το όμορφο design, την κάμερα υψηλής ευκρίνειας αλλά και τη μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας του τηλεφώνου, έστω κι αν αυτή φαίνεται να θερμαίνεται λίγο παραπάνω κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  «Από το πρωί της Δευτέρας το χρησιμοποιώ και ακόμη δεν έχει χρειαστεί να το φορτίσω» τόνισε σε συνεργάτες του ο κ. Παπαχρήστου, συμπληρώνοντας πως κατά τη διάρκεια της νύχτας κοιμήθηκε με το Galaxy Note 7 δίπλα στο μαξιλάρι του.
  «Όταν ξύπνησα το πρωί, η συσκευή έκαιγε. Και πώς να μην καίει, με τόσα μηνύματα λατρείας που λαμβάνω από ψηφοφόρους» σημείωσε χαρακτηριστικά.
  Από την πλευρά του, ο Κώστας Θεοδωρίδης, απέφυγε να σχολιάσει το συμβάν, επισήμανε όμως πως τις τελευταίες ημέρες διατηρεί ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Ν. Παπαχρήστου, από τον οποίο μάλιστα έχει ζητήσει να του μεταφέρει κάθε νέα του εμπειρία με το Galaxy Note 7.
  Το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ παρακολουθεί με ενδιαφέρον την πορεία σύσφιξης των σχέσεων των δύο ανδρών και θα επανέλθει με καθετί νεότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.