Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Πρόσκληση Συλλόγων, Σωματείων και Φορέων της Φλώρινας για συμμετοχή στην «Εκδήλωση υποδοχής φοιτητών της Παιδαγωγικής Σχολής και της Σχολής Καλών Τεχνών της Φλώρινας»…  Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι των Τμημάτων: Δημοτικής Εκπαίδευσης, Νηπιαγωγών και Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για σύνδεση της τοπικής κοινωνίας με την πανεπιστημιακή κοινότητα και την ουσιαστική δραστηριοποίηση της νεολαίας, συνέβαλαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης υποδοχής των φοιτητών του Πανεπιστημίου της Φλώρινας.
 
  Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν και συνδράμουν φορείς του τόπου, σωματεία και σύλλογοι, κινήσεις πολιτών αλλά και οι φοιτητικοί σύλλογοι όλων των τμημάτων σε ένα αγαστό κλίμα συνεργασίας κι επικοινωνίας.
  Η ημέρα πραγματοποίησης της εκδήλωσης είναι η Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 12.00 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο της Παιδαγωγικής Σχολής.
  Για την ουσιαστικότερη και αποτελεσματικότερη ενημέρωση των φοιτητών αλλά ακόμα και των νέων της πόλης προσκαλούμε όλους τους Συλλόγους, τα Σωματεία και τους Φορείς του τόπου που δραστηριοποιούνται σε τομείς ενδιαφέροντος για την νεολαία να συμμετέχουν στην εκδήλωση με τη φυσική τους παρουσία,  με ενημερωτικό υλικό και πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί  να δραστηριοποιηθεί η νεολαία δημιουργικά στην πόλη αλλά και στα γύρω χωρία της Φλώρινας.
  Για εκδήλωση ενδιαφέροντος ή για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email ή τηλεφωνικώς με τους:
Φοιτητικός Σύλλογος Δημοτικής Εκπαίδευσης: 
email: fsptde@uowm.gr           τηλέφωνο: 6980969954 (Ελισάβετ)
Φοιτητικός Σύλλογος Νηπιαγωγών:                     
email: fsptn@uowm.gr             τηλέφωνο: 6955214031 (Στέλλα)
• Φοιτητικός Σύλλογος Καλών Τεχνών:                  
email: fs.teetflo@gmail.com  τηλέφωνο: 6936441425 (Σωτήρης )
  Ο βασικός στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η ομαλότερη και αποτελεσματικότερη ένταξη των νέων φοιτητριών και φοιτητών στην τοπική κοινωνία, η περεταίρω δραστηριοποίηση και ευαισθητοποίηση της νεολαίας γενικότερα σε θέματα πολιτισμού, αθλητισμού, εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς  αλλά και η δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου.
  Η Φλώρινα μπορεί και έχει να προσφέρει πολλά στους φοιτητές και οι φοιτητές σε αυτήν!

Η Πρόεδρος του Φοιτητικού
Συλλόγου Δημοτικής Εκπαίδευσης
Η Πρόεδρος του Φοιτητικού
Συλλόγου Νηπιαγωγών
Ο Πρόεδρος του Φοιτητικού
Συλλόγου Καλών Τεχνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.