Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η αλλαγή της ώρας στην Π.Ε. Φλώρινας…




  Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η αλλαγή της ώρας που έλαβε χώρα χθες, Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016, στις 4 ακριβώς τα ξημερώματα στην Π.Ε. Φλώρινας, όπως και σε όλη την Ελλάδα.
  
  Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες μας, όλοι οι συμμετέχοντες ανταποκρίθηκαν με σοβαρότητα στο καθήκον τους και στις 4 τα ξημερώματα γύρισαν τους δείκτες των ρολογιών τους μια ώρα πίσω ώστε να δείχνουν 3.
  Εκτός των άλλων, πηγές ανέφεραν ότι όλα ανεξαιρέτως τα ξυπνητήρια για το πρωί της Κυριακής προγραμματίστηκαν και λειτούργησαν στην εντέλεια.
  Την εξαιρετική μετάβαση της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας στο χειμερινό ωράριο χαιρέτισαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας, Θόδωρος Καρυπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, Στέφανος Μπίρος και οι Δήμαρχοι Αμυνταίου, Φλώρινας και Πρεσπών, Κώστας Θεοδωρίδης, Γιάννης Βοσκόπουλος και Παναγιώτης Πασχαλίδης αντίστοιχα.
  Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Σέλτσα, μας δήλωσε «Οι Φλωρινιώτες, όπως όλος ο ελληνικός λαός απέδειξαν για ακόμα μια φορά πως έχουν έντονο το αίσθημα της υπευθυνότητας, κάτι που είμαι σίγουρος άλλωστε ότι θα δείξουν και στις εκλογές …όταν και άμα ποτέ γίνουν»!
  Από την μεριά του, ο βουλευτής ΝΔ, Γιάννης Αντωνιάδης, δήλωσε την αντίδρασή του, λέγοντας: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αλλάξει η ώρα μέσα στη νύχτα του σαββατόβραδου»...
  Ανάμεικτες ήταν την ίδια ώρα οι αντιδράσεις των Φλωρινιωτών. «Όπως κάθε χρόνο, είχαμε μαζευτεί συγγενείς και φίλοι σε ένα σπίτι για να σιγουρευτούμε πως όλα θα πάνε καλά», σχολιάζει ο Γκέλες, κάτοικος Μελίτης. «Επειδή 3 τα ξημερώματα είναι κάπως αργά για εμάς, είχα ετοιμάσει άφθονο τσίπουρο, το οποίο και μοίραζα στους παρευρισκόμενους. Παρακολουθούσαμε τα ρολόγια μας με απόλυτη συγκέντρωση και με το που πήγε 3 αλλάξαμε την ώρα όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε. Θέλω να πιστεύω ότι δεν χάθηκε πολύς χρόνος», σημειώνει.
  «Πάνω που είχα κεράσει τη Μαρία σφηνάκια και άρχισα να τη διπλαρώνω, κοίταξε το ρολόι του κινητού, είδε ότι ήταν τέσσερις και άρχισε να χασμουριέται. Ορκίζομαι ότι πέντε λεπτά πριν χόρευε πάνω στην μπάρα. Τσάμπα το κέρασμα», εξομολογείται ο Λάκης, κάτοικος Αμυνταίου...
  Το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσει άμεσα με εκτενές ρεπορτάζ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.