Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα στην Φλώρινα…



  Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» (Ι.Ο.ΑΣ. – www.ioas.gr) για 10η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 εκδηλώσεις σε 27 πόλεις της Ελλάδας (σε 29 καταστήματα) ταυτόχρονα με τη μεγάλη Πανευρωπαϊκή διοργάνωση σε άλλες χώρες της ΕΕ.
 
 Η ενέργεια στοχεύει στην ενίσχυση της Οδικής Ασφάλειας, αυξάνοντας την ευαισθητοποίηση του κοινού και ενημερώνοντας τους οδηγούς, με έμφαση στους νέους ότι το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί, παρακινώντας τους να επιλέγουν πάντα τον οδηγό της παρέας.
  Το βράδυ του Σαββάτου στις 15 Οκτωβρίου, η Ελληνική Καταναλωτική Οργάνωση Φλώρινας, ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας και εθελοντές της πόλης, θα ενώσουμε τις δυνάμεις και τις φωνές μας για ένα κόσμο χωρίς τροχαία συμβάντα, έναν κόσμο όπου οι νέοι άνθρωποι δεν θα χάνονται ξαφνικά και τόσο άδικα. Οι εθελοντές θα ενημερώνουν τους πολίτες στο Café Loft – Πεζόδρομος Φλώρινας.
Ελληνική Καταναλωτική Οργάνωση Φλώρινας
Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.