Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Επαναλαμβάνονται και θα επαναλαμβάνονται οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι ο Αλέξης Τσίπρας να λάβει το 100% των ψήφων…



  Ιδιαίτερα δυσαρεστημένος και απογοητευμένος αισθανόταν ο Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του 2ου συνεδρίου του κυβερνώντος κόμματος.
  
  Ο πρωθυπουργός, μιλώντας προς τους συνεργάτες του, δεν μπορούσε να κρύψει την απορία για το ποσοστό του 93,54% με το οποίο επανεξελέγη, ρωτώντας τους διαρκώς «τι διάολο ψήφισε αυτό το 6,46% που δεν διάλεξε εμένα»;
  Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος, έστειλε μήνυμα προς τους 2.926 συνέδρους, το οποίο έκλεινε με τη φράση «δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει τι ψηφίσατε, αλλά δεν πήρα εγώ όλες τις ψήφους» ενώ περπατούσε νευρικά κάνοντας κύκλους γύρω απ' το γραφείο του στο μέγαρο Μαξίμου.
  Ήδη, η επίσης νεοεκλεγείσα εκτελεστική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, προσανατολίζεται προς τη διεξαγωγή νέου συνεδρίου, το προσεχές Σαββατοκύριακο στο πάρκινγκ του ΙΚΕΑ στο αεροδρόμιο, με στόχο την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα με ποσοστό 100%, προς αποκατάσταση της εσωκομματικής ισορροπίας.
  Σύμφωνα με τον Υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά «θα γίνουν όσες εκλογές χρειάζονται μέχρι να πάρουμε 2.926 ψήφους. Μάλλον κάποιοι δεν κατάλαβαν τι ψήφισαν αλλά δεν πειράζει, τα έχουμε ξαναζήσει αυτά με το δημοψήφισμα, όλα θα φτιάξουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.