Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Συνεργασία του Συλλόγου Κιουταχειωτών & Μικρασιατών Φλώρινας με το αθλητικό σωματείο «THE SHOOTERS»…  Το Δ.Σ. του Συλλόγου Προσφύγων Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Φλώρινας «Ο Άγιος Μηνάς», βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με το Αθλητικό Σωματείο “The Shooters”.
  
  Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής ανακοινώνεται ότι τα μέλη και τα τέκνα των μελών του Συλλόγου μας που επιθυμούν να εγγραφούν στα Τμήματα Καλαθοσφαίρισης (Μπάσκετ) του Αθλητικού Σωματείου “The Shooters”, θα απολαύσουν έκπτωση 10% επί του συνόλου των διδάκτρων.
  Το Δ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον υπεύθυνο Ακαδημιών του Αθλητικού Σωματείου “The Shooters” για τη συνεργασία και για τη συγκεκριμένη προσφορά και ευελπιστεί στη διεύρυνση της συνεργασίας αυτής και στο μέλλον.
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.