Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016

Δική του τράπεζα με την ονομασία LEFTBANK ιδρύει ο ΣΥΡΙΖΑ…  Στη σύσταση τράπεζας που θα διοικείται από στελέχη του κόμματος φαίνεται να προχωρά ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την διαμάχη που έχει ξεσπάσει με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, με αφορμή την απόρριψη των μελών του ΔΣ της Attica Bank από τον τελευταίο, την αιφνιδιαστική έφοδο του Εισαγγελέα στην εταιρεία της συζύγου του, αλλά και την υπόθεση του γενναιόδωρου δανεισμού της Attica στον Καλογρίτσα.
  

  Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το ΔΣ που είχε επιλέξει η κυβέρνηση για την Attica Bank καθώς και μέλη του κόμματος θα ηγηθούν νέου τραπεζικού σχήματος με την ονομασία «LEFTBANK», που αναμένεται να συσταθεί τις επόμενες μέρες, ενώ την επίβλεψη της σύστασης της νέας τράπεζας θα έχει κατά πάσα πιθανότητα ο ειδικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας.

  Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κεφαλαιοποίηση της νέας τράπεζας θα γίνει αρχικά με την μεταφορά καταθέσεων μελών του κόμματος και εθελοντική ρευστοποίηση της περιουσίας τους (βοσκοτόπια κλπ), ενώ στη συνέχεια θα ενισχυθεί από συνδρομές απλών μελών ή ψηφοφόρων, οι οποίοι θα μπορούν να συνεισφέρουν ό,τι επιθυμούν προσερχόμενοι στα κατά τόπους γραφεία του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.