Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016

Συναυλία - αφιέρωμα στους μεγάλους έλληνες ποιητές και μουσικοσυνθέτες στο Αμύνταιο…«Φυσάει στα σταυροδρόμια του κόσμου»
  O Δήμος Αμυνταίου σε συνεργασία με το Ωδείο Φλώρινας θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 20:30 στο υπαίθριο θέατρο Αμυνταίου (επί της οδού Α. Παπανδρέου) συναυλία - αφιέρωμα στους μεγάλους έλληνες ποιητές και μουσικοσυνθέτες   από σύνολο καθηγητών και μαθητών του Ωδείου Φλώρινας.
  
  Θα ακουστούν τραγούδια των Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Στ. Ξαρχάκου, Γ. Μαρκόπουλου κ.α. σε ποίηση Τ. Λειβαδίτη, Ν. Γκάτσου, Κ. Καβάφη, Ν. Καββαδία κ.α.
  Εμφανίζονται οι μουσικοί: Φωνή: Βασίλης Δόντσιος, Νίκος Γεωργίου, Στέλλα Ακριτίδου, Βασίλης Καλαϊτζίδης, Αποστόλης Προκοπίδης – Όμποε/Φλογέρα: Γιούλια Κόπτεβα - Βιολί: Παναγιώτα Αθανασίου, Γιώργος Αθανασίου - Κιθάρα: Νίκος Γεωργίου - Πιάνο: Γιάννης Παυλίδης.
  Η παρουσία σας στην εκδήλωση θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.