Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Απογοητευμένα τα πρόβατα της Π.Ε. Φλώρινας και όλης της χώρας από τον αποκλεισμό Καλογρίτσα…Πένθιμη η ατμόσφαιρα και στα βοσκοτόπια της περιοχής της Φλώρινας!

  Τα όνειρα τους να γκρεμίζονται σε μία νύχτα είδαν τα αμνοερίφια τόσο της Π.Ε. Φλώρινας, όσο και όλης της χώρας μετά τον αποκλεισμό του επιχειρηματία Γιάννη Καλογρίτσα από το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.
  

  Πένθιμη ήταν η ατμόσφαιρα στα βοσκοτόπια όλης της επικράτειας μετά το άκουσμα της είδησης, ενώ δεν ήταν λίγα τα πρόβατα που εξέφρασαν την βαθιά απογοήτευση τους για τις εξελίξεις.

  «Είχαμε μια ελπίδα να δούμε έναν δικό μας άνθρωπο να πηγαίνει μπροστά, έναν άνθρωπο που ξέρει τις δυσκολίες του να είσαι πρόβατο» είπαν κάποια από τα πρόβατα στα βοσκοτόπια της Κέλλης που δέχτηκαν να μιλήσουν στην κάμερα.

  Τα αμνοερίφια περιέγραψαν τις ώρες αγωνίας που έζησαν από το πρωί που άκουσαν τις φήμες για τον αποκλεισμό του επιχειρηματία.

  «Μέχρι την τελευταία στιγμή πιστεύαμε ότι θα γινόταν κάποιο θαύμα, ότι θα μαζέψει από δω κι από κει τα 300 ευρώ που έβγαζε κάθε χρόνο. Είπαμε κι εμείς χαλάλι να δοθεί το βοσκοτόπι της Ιθάκης, θα μας δώσει δουλειά στο κανάλι. Αλλά δεν τα κατάφερε. Ποιος ξέρει, ίσως τα είχε μέσα σε κείνους τους μεταλλικούς κουμπαράδες του ταμιευτηρίου που δεν ανοίγουν με τίποτα».

  Πάντως, όπως λένε, αρνούνται να πιστέψουν ότι ο επιχειρηματίας είχε πει ψέματα. «Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι είπε ψέματα. Μάλλον τον έφαγαν οι λύκοι. Αυτό θα έγινε» …είπαν, κρεμώντας λυπημένα τα κεφάλια τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.