Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Αλαβάνος για κυβέρνηση: «Ούτε οι χούντες έχουν κάνει τέτοιο ξεπούλημα»…



  Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ασκεί την σφοδρή κριτική του ο Αλέκος Αλαβάνος, «Δεν είμαι Θεός κι ο Θεός κάνει λάθος. Σκεφτείτε ότι ο Ιησούς στους 12 μαθητές είχε τον Ιούδα».
  
  Ο Αλέκος Αλαβάνος εξάπλωσε σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για όλα τα έργα που πραγματοποίησε από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι σήμερα.
  «Μιλάμε για μια μεγάλη προδοσία. Ούτε οι χούντες έχουν κάνει τέτοιο ξεπούλημα, ούτε ο Μεταξάς, ούτε ο Παπαδόπουλος. Αμφιβάλλω εάν πολιτικοί από το δεξιό χώρο θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό. Με αυτή τη συμφωνία γινόμαστε αποικία», δήλωσε ο Αλέκος Αλαβάνος αναφερόμενος στο νέο Ταμείο για τις αποκρατικοποιήσεις.
  «Είναι δυνατόν να θεωρείτε το Φλαμπουράρη, το Βούτση, τον Παπά υποδείγματα του νέου πολιτικού που έρχεται από την αριστερά; Δεν υπάρχει πιο πουλημένη κυβέρνηση από αυτή. Δεν πούλησε καμία άλλη κυβέρνηση και σε τόσο χρονικό βάθος όλη την εθνική περιουσία» συνέχισε ο Αλέκος Αλαβάνος, τονίζοντας πως υπάρχουν ποινικές ευθύνες, γιατί πρόκειται για εκποίηση δημόσιας περιουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.