Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας : Αιτία πολλών τροχαίων, το αλκοόλ στην οδήγηση…



  Ως μία από τις βασικότερες αιτίες τροχαίων ατυχημάτων -αρκετά από τα οποία είναι και θανατηφόρα στην Δυτική Μακεδονία- θεωρείται η κατανάλωση του αλκοόλ κατά την οδήγηση, σύμφωνα και με τα τελευταία στοιχεία και τις στατιστικές έρευνες στην περιοχή.
  
  Στηρίζοντας τις ενημερωτικές εκστρατείες και τις πρωτοβουλίες της Τροχαίας, καθώς και των τοπικών αρχών και φορέων, το Ι.ΚΤΕΟ  Πτολεμαΐδας  της  AUTOVISION που βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο  της Εθνικής Οδού Πτολεμαΐδας - Φλώρινας, υπογραμμίζει για μία ακόμη φορά δημόσια, την ανάγκη της συνέχισης των μέτρων πρόληψης και την καλλιέργεια και ανάπτυξη μέσα από το χώρο της εκπαίδευσης, ορθών στάσεων οδηγικής συμπεριφοράς στη νέα γενιά, από την μικρή ακόμη ηλικία.
  Αποτελεί καθήκον όλων μας, να βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση του φαινομένου «Αλκοόλ και οδήγηση» και στο πλαίσιο αυτό το Ι.ΚΤΕΟ  Πτολεμαΐδας  δηλώνει  και  την  δική  του συμμετοχή, σε οποιεσδήποτε  πρωτοβουλίες και κοινές δράσεις αποφασισθούν να γίνουν το  επόμενο διάστημα , στην  ευρύτερη  περιοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.